a

neděle 7. července 2013

Hudba: Issues - další "bieber metalová" kapela na obzoru

Ano, rozhodl jsem se veřejně poukázat na zcela novou metalovou odnož, která by v budoucnu mohla fungovat pod názvem "bieber metal". Výsledné heslo na Wikipedii by pak vypadalo zhruba takto:

"Styl svým kytarovým naturelem a tvrďáckými slokami připomínající metal, v refrénech však koketující spíš s odkazem kanadského teplometa Justina Biebera."

Minule jsem zde podobným způsobem hřímal nad neskutečnou příšerností Abandon All Ships, dnes do klubu bieber metalistů vítám také kapelu Issues, která sice nedosahuje odpadního projevu Abandon All Ships, vlivy Justina jsou však i u nich jasně patrné a nepřeslechnutelné. Má to swag, všichni jsou hrozně hipster, místy se to snaží tvářit tvrdě, ale ve chvíli, kdy zpěvák přeladí na melodickou tóninu, jde veškerá snaha o toleranci a střízlivý pohled na věc absolutně do hajzlu.


Jelikož mám občas investigativní choutky (zdravím redakci TV Hovna), rozhodl jsem se provést menší rešerši na téma provázanosti tvorby Issues a Justina Biebera. Výsledky byly pozoruhodné (levý klik pro zvětšení):

TOP3 písně Justina Biebera na Last.fm
TOP3 písně Issues na Last.fm

A najednou to do sebe začíná všechno zapadat. Případ vyřešen!

Žádné komentáře:

Okomentovat