a

čtvrtek 25. července 2013

Hudba: David Draiman během koncertů buzeruje své fanoušky

Pokud jdete na koncert jedné z kapel Davida Draimana, snažte se něco dělat. Klidně začněte hrát s kámošem "kámen, nůžky, papír" nebo předvádějte macho pózy na vedle stojící dívčiny, hlavně nedržte paže podél těla a nemějte nepřítomný výraz. Vyhnete se tak veřejné buzeraci a vodní spršce, což je přesně to, co nedávno potkalo dvě (asi) fanynky během koncertu Device v Chicagu. Holky si zřejmě myslely, že zaplacení lístku je dostatečnou aprobací k tomu, aby po nich během show už nikdo nic nechtěl, to se však ošklivě přepočítaly. David je po songu "You Think You Know" počastoval slovy:

"Holky, co to kurva děláte? Víte, jaká je odpověď? Naprosto nic! Možná byste měly jít přes ulici do United Center na koncert Justina Biebera. Zabíjíte mi tu atmosféru, a jestli s tím nic neuděláte, asi vás budu muset něčím polít."

Pak si ještě vysloužily hřejivé pojmenování "Justin Bieber bitches" a slibovanou vodní spršku.


Na celou věc můžeme pochopitelně nahlížet z obou stran. Pro muzikanta musí být určitě frustrující, když se snaží předvádět show a odezvou mu jsou znuděné pohledy a nulové reakce. Na druhou stranu si ale nekupujeme lístky proto, aby si z nás někdo dělal veřejně srandu a s trochou nadsázky lze říct, že si během show můžeme před muzikanty klidně šťourat prstem v zadku.

Žádné komentáře:

Okomentovat