a

sobota 20. července 2013

Hudba: Název nové desky Sepultury má být filozofický... ale není

Otázky, jestli je současná Sepultura skutečně Sepultura, a jestli má právo na to, aby i nadále nosila svůj název, jsou snad stejně staré, jako ty tážící se po psychické příčetnosti Davea Mustainea. Je to prostě celá věčnost a drtivé většině zainteresovaných lidí na tom už vlastně ani nesejde. Post-Cavalerovská verze kapely chystá svou v pořadí již sedmou řadovku, která dostala oficiální název "The Mediator Between The Head And Hands Must Be The Heart" (v překladu něco jako "Prostředníkem mezi hlavou a rukama musí být srdce" - název, který se tváří filozoficky, ale v podstatě vůbec filozofický není, protože by jej dokázal vymyslet i váš pes.

Zbývá dodat, že album vychází v říjnu.

Derrick, Paulo, Andreas a ten maník, co ho za půl roku někdo vystřídá

Také Max Cavalera se svou rodinou poctivě drtil ve studiu, z čehož rezultuje nové album Soulfly nazvané "Savages". Nový klípek z nahrávání sice nabízí pouze jediný riff, i ten ale stačí k tomu, abyste se dokázali dostatečně namotat. Více takových!

Zbývá dodat, že album vychází v říjnu.

Wait... what? Je to konspirace! Miliontá diskuze o tom, jak je tato shoda náhod určitě prvním krůčkem k reunionu klasické sestavy Sepultury, může začít!

Žádné komentáře:

Okomentovat