a

neděle 15. listopadu 2015

Guns N' Roses se (asi) vracejí, Corey Taylor (asi) končí!

Nemám rád ty kecaly, co tvrdí, že už je pozdě, že přece půjde jenom o love (love jako love, ne love jako love, ehm), že se Axl přes tu hromadu dortů, co má v backstage, ani nedostane na pódium. Fakt je nemám rád, páč slepě ignorují fakt, že i přes všechny tyhle zjevné neduhy by byl reunion Guns N' Roses grandiózní událostí, jakou rockovej svět nezažil minimálně... minimálně... no minimálně od doby, kdy se Axl se Slashem naposled poškorpili. Jen si představte naši planetu, kterak přihlíží koncertům původní sestavy G N' R - šlo by o učiněnej ráj, bezstarostné místo, kde by všichni pobývali před pódiem, a neměli tak čas na běžná svinstva současnosti. Takže:

- Žádnej terorismus
- Žádnej hladomor
- Žádnej Tomio a už žádné videoblogy
- Žádnej Klus, Krajčo, Dyk, Vondráčková, Bílá, žádnej Harlej, Charlie Straight, Chinaski, Lucie, Nebe, žádnej Slavík (a už vůbec ne Slávik), žádnej Anděl, žádné Óčko, žádné pseudocelebrity, žádné fejkové úsměvy, okrádání naivek a lezení si do prdele

Lesk a bída české pop music v kostce... teda v obdelníku

Jak říkám, prototyp ideální společnosti. Abych tady ale nemlátil prázdnou slámu, moje predikce velkolepého comebacku Guns N' Roses v roce 2016 vycházejí z vyjádření samotných muzikantů - metalových insiderů, chcete-li -, kteří celou věc považují více méně za hotovku. Ex-kytarista DJ Ashba chtěl zůstat politicky korektní, a tak řek jenom to, že by si reunion kvůli fanouškům fakt přál, zatímco Nikki Sixx se toho nebál a na Twitteru normálně zahlásil, že o comebacku G N' R vědí už úplně všichni. A myslete si o Sixxovi (systém české deklinace je k jeho jménu krajně nemilosrdnej, fňuk), do zákulisí celé téhle taškařice ale vidí určitě líp než my všichni dohromady. Pak do toho začala kecat ještě nějaká kráva, která to chtěla celé negovat, ale ta mě pramálo zajímá.

Jenom si tak říkám, co asi bude dělat Corey Taylor? Vzhledem k tomu, že nedávno prohlásil tohle, čekají fanoušky jeho kapel asi dost krušné časy.

Corey už ví, že to posral

Žádné komentáře:

Okomentovat