a

úterý 9. července 2013

Hudba: Další superkapela na světě! Jmenuje se Temple of the Black Moon

Etymologie slova "superkapela" bohužel nemá nic společného s tím, že by každé hudební těleso nesoucí tento cejch mělo být automaticky něčím speciální. Občas se slavným muzikantům zadaří (Them Crooked Vultures), jindy vede spojení velkých eg k neodvratitelnému zániku (Velvet Revolver). Nyní se nám začíná formovat jeden velmi zajímavý superband na poli metalovém, konkrétně jde o projekt Temple of the Black Moon, který tvoří následující parta slavných muzikantů:

Dani Filth (zpěv; CRADLE OF FILTH), Rob Caggiano (kytara; VOLBEAT, ANTHRAX), King ov Hell (baskytara; OV HELL, GOD SEED, GORGOROTH), John Tempesta (bicí; WHITE ZOMBIE) a Arve „Ice Dale“ Isdal (kytara; ENSLAVED)


Na papíře to vypadá vcelku slušně, co říkáte? Pokud se zadaří, debutová fošna Temple of the Black Moon  dorazí ještě letos! Hlavně Cradle of Filth, kteří potřebují přestávku - a s ní i hledání umělecké inspirace - jako sůl, tento vedlejšák Daniho Filtha určitě ocení. Každé dva roky novou desku fakt nevyžadujeme.

První ukázka nové muziky Temple of the Black Moon zní vcelku slibně. Na extatické výstřiky do textilu to sice není, potenciál má ale jejich hudba určitě. Streamujte zde:

Žádné komentáře:

Okomentovat