a

pondělí 29. července 2013

Hudba: DevilDriver a Trivium nabízejí nové songy

Hvězdy a svinské vedro nejspíš pozitivně ovlivnily Trivium a DevilDriver, jelikož k nám z obou táborů dorazila nová muzika. Jak zní? Jako metal!


Nejprve pár slov k Trivium, kteří vydají někdy na podzim u labelu Roadrunner Records své nové album "Vengeance Falls". Včera odehráli Trivium koncert v Bukurešti na tamním Rock The City Festivalu a právě z toho koncertu k nám dorazil záznam jejich nového songu "Brave This Storm". Trivium jsou zjevně inovátoři - jsou totiž první kapelou v historii, jež debutovala svou novinku v Rumunsku a nikdo jí přitom během show neokradl o nástroje.

Live bootleg není zrovna nejlepším prostředkem k hodnocení kvality hudby, a tak se k samotné muzice nebudu příliš vyjadřovat. Zní to ale sakra slibně, a jelikož neslyším za každým druhým slovem OOOO - AH AH AH AH!!, soudím, že se David Draiman během produkce alba slušně nudil.


K DevilDriver jenom stručně, protože jsem sound jejich nového materiálu komentoval už v jedné ze starších novinek a na song "The Apettite" lze aplikovat naprosto stejnou sérii přívlastků jako na předchozí "Ruthless". Ani jedna z ukázek "Winter Kills" mě ale zatím na zadek neposadila.

Žádné komentáře:

Okomentovat