a

čtvrtek 25. července 2013

Hudba: Limp Bizkit jsou pořád Ready To Go

A pokud jste je v minulosti nesnášeli, rozhodně se na tom po zveřejnění klipu k songu "Ready To Go" nic nezmění. Fred Durst vysedávající na hajzlu, za všech situací bizarní kytarista Wes Borland a hip-hopový gangsta Lil Wayne, který si na natáčení odskočil přímo ze svého oblíbeného obchodu, kde mu zapomněli říct, že si na kšiltovce nechal visačku - to vše obaleno krajně lobotomickým textem ze slabikáře pro feťáky. Jo, přesně takoví jsou noví Limp Bizkit.


Jenže právě tato pošukanost je důvodem, proč to Limp Bizkit pořád funguje. Nehledají novou formuli, nechtějí ze sebe dělat umělce a nikdo jim nemusí říkat, že jejich sláva zhasla někdy v roce 2001. Jsou si moc dobře vědomi svého současného statusu, a proto si v podstatě nemusí lámat hlavu s tím, jestli nas*erou sto nebo tři sta tisíc lidí. 

Ačkoliv se jejich poslední řadovka "Gold Cobra" prodávala tragicky, i přes uvadající popularitu vykazují Limp Bizkit čísla, o nichž může 99% kapel jenom snít. Stejnojmenný klip má na YouTube přes 12 mega zhlédnutí a výše přiložený "Ready To Go" za necelé tři dny překročil milionovou hranici! Who's laughing now?

Žádné komentáře:

Okomentovat