a

čtvrtek 4. července 2013

Hudba: Dobré a špatné video týdne - Ghost vs. Megadeth

Ač se nám tu začínají mírně opakovat nadpisy, nejde o záměr a žádný seriál, který by se měl jakkoliv periodicky opakovat, tedy nečekejte. Jedním z hlavních pravidel tohoto blogu je totiž to, že žádná pravidla nejsou. A tak nemůžou být ani žádné pokusy o pravidelné rubriky. To jen tak na okraj...

Ghost jsou jednou z nejrychleji stoupajících hvězd současné metalové (či rockové, chcete-li) scény a jejich novinka "Infestissumam" patří na vrchol pidedestalu letošních albových počinů. Papa Emeritus a company si v případě nového klipu k songu "Monstrance Clock" vystačili s prostým záznamem živáku, čemuž se nelze až tak divit - jejich live prezentace je vizuálně opojná až až, a tak nebylo potřeba cokoliv vymýšlet (palec nahoru):



V případě Megadeth je to už o něco horší. Novinka "Super Collider" není ani zdaleka hodna svého maximalistického názvu a všeobecně schytává hodně vlažné reakce. Těch asi neubude ani po zveřejnění klipu k stejnojmenné skladbě, jež pojednává o dvou nablblých studentech a jejich zrzavém despotickém fotrovi. Nebo tak nějak. Provedení slušné, námět a hudební podklad prachbídné (palec do záchodu):

Žádné komentáře:

Okomentovat