a

sobota 11. července 2015

Korn předvádějí sofistikovaný trolling. Anebo se zbláznili

Víte, občas je to skutečná řehole. Sedíte dlouhé hodiny a přemýšlíte, jak dát jinak suché zprávě co možná nejpoutavější parametry, kde vystřihnout vtípek jako z partesu a kam nalifrovat oduševnělou pointu. A jindy být vtipní nemusíte, protože je samotná podstata sdělení natolik absurdní, že byste dalším trollingem akorát narušili poměr sil jin-jang a úroveň její pošukanosti. Tohle je přesně ten případ.

Jo, Korn teď prej dělají remixy krajně nablblých hitů popových div, což v překladu znamená, že si z originálu vypůjčí vokální linku (ačkoliv nazývat tohle autotunem poháněné pištění vokálem je celkem odvážné tvrzení) a naloží pod ni sérii tisíckrát přefiltrovaných riffů, které můj přítel Munk složil nejspíš během ranní seance na hajzlu.


Jelikož jsem posledním člověkem na zeměkouli, který by přehnaně bazíroval na zachování integrity metalových kapel a trval na absolutní věrnosti jednomu soundu, rozhodně se tady nebudu durdit nad tím, že se Korn zaprodali a nahráli věc od Rihanny. Vždyť je měl svého času ve svém klipu i Lil Wayne - a to byla teprve ostuda.

Na druhou stranu si nemusíme nalhávat, že tohle není pěkná sračka. Je. Možná se párkrát přistihnete, jak si ten stupidní refrén dokonce broukáte pod vousy, ale to už je čistě zásluha originálu. Garantuju vám, že za týden nebudete vědět, že něco takového vůbec vzniklo.

Tak proč o tom vůbec sakra píšu?! No jo, součást sofistikovaného plánu trollů z Korn...

Vsaďte se, že celé tohle zvěrstvo je Jonathanova práce

Žádné komentáře:

Okomentovat