a

středa 22. července 2015

Kerry King se zase vyjadřuje jako opravdový kanálník

Vy nevíte, kdo je Kerry King, děti? Kerry King je přece ten bodrý strejda, co si nechal potetovat lebku, stojí za tou slabší polovinou hudebního kánonu Slayer a dost často se vyjadřuje jako skutečný mado-fado gentleman. Tady, žerte peklo:


Slayer jsou nyní headlinery putovního Mayhem Festivalu, který zažil během své sedmileté historie už rozhodně lepší ročníky. Soupiska je slabá, lístky se neprodávají a korunu všemu nasadil organizátor Kevin Lyman, když těsně po rozjezdu turné řekl, že "metal odehnal všechny ženy, protože se stal šedivým, plešatým a tlustým."

Netřeba snad říkat, že tenhle výrok Mayhemu 2015 na atraktivitě rozhodně nepřidal a jako bonus pořádně nasral i samotného Kinga (ještě aby ne, když ho nepřímo popisuje), jenž na něj teď zareagoval slovy:

"Hodil tohle turné pod autobus. To je prostě šílenost. Vím, že tohle turné někdo neposkládal správně? Samozřejmě, že to vím! Gary Holt mi onehdá říkal, že obyčejně je tady hlavní pódium, druhá stage, třetí stage a pak ta stage, která se jmenuje podle toho vydavatelství, co vydává sračky (Victory Records pozn. korej). Letos se vlastně ze čtvrtého pódia stala druhá stage - a oni se diví, proč nikdo nepřišel!

Asi chtěli ušetřit, proto nevzali tolik kapel a nemají čím naplnit pódia, takže úplně chybí druhá a třetí stage. Mohli vzít Machine Head nebo Anthrax - to jsou headlineři pro druhou stage! Kdokoliv tohle turné poskládal, udělal gigantickou chybu.

Bez těch vedlejších pódií je Mayhem vlastně vylepšená show Slayer. Rozumím tomu z pohledu fanoušků, taky bych za takový festival neplatil. Je to možná naposledy, co se Mayhem koná."

Takže si v tom udělejme pořádek:

  • Pokud Lyman hodil turné pod autobus, King ho teď přejel parním válcem, zapálil, pomočil a vyhodil z okna
  • King označil za sračky všechny kapely, které vydávají pod Victory Records - Whitechapel, A Day To Remember, Emmure, Ill Nino, Thy Art Is Murder, Atreyu, Madball atd.
  • Anthrax jsou kapela druhého sledu
  • Detto Machine Head aneb přátelskej pozdrav Robbu Flynnovi, s nímž si King dlouhé roky vyměňuje přes média nenávistné plivance
  • Mayhem je jenom vylepšená show Slayer, takže všichni ostatní ať koukaj držet hubu a krok

Výsledek: Pokud by byl Kerry King superhrdina, jeho superschopností by bylo pozurážet největší množství lidí na nejmenší počet vyřčených slov. Not bad!

Jinak Kerry taky před pár týdny řekl, že nehodlá spekulovat o přítomnosti ducha Jeffa Hannemana v nahrávacím studiu Slayer, protože je teď "potravou pro červy".

Vždy senzitivní, přátelský a mírumilovný - náš Kerry!


Žádné komentáře:

Okomentovat