a

středa 15. července 2015

Bring Me The Horizon už nehrají sračky. Sláva!

Pryč jsou naštěstí doby, kdy Bring Me The Horizon vypadali takhle...

Zmáčknu ti varlata! Muck!
Teď totiž vypadají takhle...



Ok, tohle asi nebyl nejlepší způsob, jak vás přesvědčit o tom, že se Bring Me The Horizon vydali ve své kariéře konečně správným směrem. Vyserte se ale na image, hlavní je přece samotná muzika (neřekla žádná fanynka Bring Me The Horizon, Black Veil Brides a Asking Alexandria eeeeever!).

Nebudu vůbec zakrývat, že jsem BMTH dlouhou dobu naprosto nemohl vystát. Výše demonstrovaná teplácká image a odpornej hudební projev, jenž pro mě symbolizuje vše, co se na tvorbě mladých metalových kapel během poslední dekády pokazilo, vytvářely gigantickou zeď zhnusení, kterou jsem nikdy nehodlal překlenout.

Jenže pak se něco změnilo.

Bring Me The Horizon nahráli své nejúspěšnější album "Sempiternal". Otravné breakdowny, pištění a další úlisnou svoloč nahradil zvýšený důraz na elektronické aranžování, písničkovost a výrazně čistší zvuk; deathcore se proměnil v hitový metal. Kapela zkrátka učinila důležitý kariérní přerod, který ji sice bude stát přízeň několika scene kids, naopak ale získá pozornost legitimního rockového publika. A já s nimi rázem nemám nejmenší problém - ať si Oli Sykes na hlavě nosí klidně i svoje týden nemyté spoďáry.

V pro mě příznivém trendu pokračují BMTH i na nově zveřejněném tracku "Happy Song":


Žádné komentáře:

Okomentovat