a

čtvrtek 8. srpna 2013

Hudba: Nová deska Guns N' Roses možná vyjde ještě v tomto století... možná

Ale předem děkují fanouškům za trpělivost, což je asi stejně ušlechtilé, jako když máte problémy s erekcí, ale předem dívčinu upozorníte, že pokud bude opravdu trpělivá, možná se po týdnu soustavných pokusů o soulož dočká jedné kapky. Nadšení v místnosti bude doslova nepopsatelné...


Jenom upozorním, že zatím poslední řadovku "Chinese Democracy", která se stihla mezitím stát etalonem neustálého odkládání a nesplněných očekávání, Guns N' Roses odkládali dlouhých 15 (!!) let, než ji v roce 2008 skutečně vydali. Ono by to až tak nebolelo, kdyby Axl Rose neměl potřebu každý půl rok vytrubovat do světa troufalá prohlášení o tom, jak je deska na světě, aby je pak bezradný management musel o pár let později dementovat. Málokoho tak asi dnes už překvapí, že nejnovější status na ofiko Twitteru GNR vypadá takto:


A to jsme de facto celý minulý rok četli prohlášení obou kytaristů kapely o velkolepých plánech na novou nahrávku. Axl je ale známý akurátník, a tak musíme čekat... a čekat.. a ještě jednou čekat.

Zbývá už jenom otázka - vyjde dřív nové album Guns N' Roses nebo System Of A Down? Tak vzrušující čekání nezažijete ani na hlemýždích závodech. Yea!

Žádné komentáře:

Okomentovat