a

úterý 27. srpna 2013

Hudba: Devin Townsend nechce o reunionu Strapping Young Lad ani slyšet

Devin Townsend je kanadský multi-instrumentalista, zpěvák, skladatel, producent a někdo, kdo vypadá, že se o volných chvílích věnuje cestování časem a kvantové fyzice. Nebo jako totální negramot, což asi souvisí s tím, jakou optikou nahlížíte na lidi. Ač je Devin nyní na sólovém okruhu, nenechaví fanoušci se jej neustále vyptávají na reunion slavných Strapping Young Lad, s kterými kdysi Townsend vydal patero dnes již legendárních desek.

"Nezajímám se o to. A nejenom to, čím častěji se na to lidi ptají, tím menší chuť do toho mám. Nikdy nedělám věci, k nimž se mě někdo snaží přinutit. Takže čím víc lidi tlachají o reunionu, tím víc se tomu všemu musím smát! Bože, opravdu? Opravdu jste na tom takhle? Lidi si můžou říkat, co chtějí, já si ale stejně vždycky udělám věci po svém."

Takže odteď ticho! Ventilujte svá přání do polštáře, křičte je na ulici po nic netušících důchodcích, ale rozhodně nic nepište na internet. Pokud by si totiž Devin něco přečetl, mohli byste ho pořádně nasrat. A snad nechcete najít v noci pod postelí tohoto návštěvníka:

Devin Townsend - muž mnoha (nejen) hudebních tváří

Žádné komentáře:

Okomentovat