a

pondělí 10. června 2013

Hudba: Static-X (naštěstí) končí

Nenechte se zmást nadpisem, ještě takových 5 let zpátky bych nad touto zprávou velmi pravděpodobně jenom nechápavě kroutil hlavou. Jenže časy se mění a Static-X nám z kdysi prominentního představitele nové metalové vlny vyrostli v personálně vybrakovanou karikaturu sebe samých. A za všechno může žena!

Ano, přesně tak. Od chvíle, kdy se na Wayna Statica v roce 2008 nalepila jeho milá a bývalá pornohvězda Tera Wray, šlo totiž všecho totálně do kopru. Pro muže je sice typické, že svůj penis vždy staví před racionální myšlení, když to ale dojde tak daleko, že vám vaše polovička rozklíží celou kapelu a uměle se nainstaluje do všech jejích aktivit - rozhovory, promo, live vystoupení, klipy - je něco špatně.

Tera v rozhovorech:



Tera na pódiu:


Tera v klipu:



Není tedy žádným překvapením, že když Static hovořil o tom, proč jeho kapela končí, nezapomněl zmínit ani svou ženu:

"Chtěl bych v tom pokračovat. S kýmkoliv... Pokud by mi zavolali a řekli: 'Sorry, že jsme se chovali hnusně k tvojí ženě. Chceme to dát dohromady', můžeme se o tom bavit. Ale nemyslím si, že by se něco takového stalo. Static-X skončili. Hotovo."

Jasně, všichni si na nebohou Teru zasedli, protože z nich hovoří čistá závist a tajně touží po manželském svazku se šlápotou.

Prober se, Wayne...

R.I.P. STATIC-X 1994-2008


Jsem Tera a umím vysávat - převážně bankovní účty

1 komentář: