a

středa 5. června 2013

Hudba: Serj Tankian trpí syndromem Axla Rose

Fanoušci System of a Down čekají na nové album svých Arménů už téměř deset let a ještě nějaký ten pátek rozhodně počkají. Status quo přitom očividně nesere jenom je, nýbrž i (tři) členy kapely. Například nedávno se baskytarista Shavo Odadjian ostře rozjel na Facebooku, kde lámanou angličtinou (asi viróza) proklínal Serje Tankiana, který je podle něj jediným členem kapely, na němž celý proces příprav desky vázne:


PR oddělení kapely pak muselo horko těžko sepsat následující prohlášení, z něhož vyplývá jednak to, že Shavo byl na plech, a druhak to, že PR oddělení, které pro opilost vymyslelo eufemismus "stav špatného úsudku", by potřebovalo trochu obohatit svůj rejstřík výmluv.

Serj se však nenechá jen tak rozhodit a posílen úspěchem své poslední sólovky, které se prodalo dohromady asi 18 kusů, dráždí příznivce dál. Naposledy o nové studiovce SOAD řekl:

"Nemůžu napsat nucenou nahrávku. Je to jako ve chvíli, kdy po vás někdo chce romantiku, ale vy nemáte romantickou náladu. Nová deska by vyžadovala minimálně tři roky času. Není to něco, na co bych teď byl připraven. Až budu schopen podstoupit tříletý albový cyklus, půjdu do toho."

Jinými slovy to znamená, že podle současných indicií vyjde nové album SOAD v době, kdy:


  • Budou existovat kolonie na Marsu i pod mořskou hladinou
  • Vyhasne Slunce
  • Dočkáme se pana Godota
  • Justinu Bieberovi začne na vagíně růst pubické ochlupení


My cock is much bigger than yours!

3 komentáře:

  1. I přestože mám Serjovu solo tvorbu velmi rád, což je důvod proč jsem byl i na jeho koncertě v Praze (který byl dle mého názoru zbytečně drahý)... Strašně rád bych slyšel novou SOAD desku. Začínal jsem doufat poté, co ?loni? (možná už předloni...ten čas letí že ani nevim) spolu SOAD měli několik koncertů. Očividně ale budu rád, pokud se vůbec někdy dočkám... :D :/

    OdpovědětVymazat
  2. Vidno autor článku trpí nějakou záští vůči Serjovi. Chápu, že čeká na novou desku SOAD, tak jako všichni ostatní fanouši této kapely (já se neřadím k vyjímce), ale zas jsem toho názoru, že dělat desku jen tak, "na silu", jen proto, aby byla prostě něco splácat je taky nesmysl... Mimoto si myslím, že Serj je už tak trochu jinde, než byl za dob největší slávy SOAD (což lze vidět i z jeho sólovky, která teda podle mě není vůbec špatná) a že s kapelou drží (více či méně úspěšně) fakt jen proto, že si to žádá dav...

    OdpovědětVymazat