a

sobota 15. června 2013

Hudba: Kerry King tvrdí, že jsou Slayer v pohodě

Aby taky nebyli, vždyť jim jenom umřel kytarista a padáka dostal bubeník a jeden ze zakládajících členů...


Kerry King byl vždy egomaniak, čímž hned nechci říkat, že je to blbec - vždyť bez jeho tvrdé a sebestředné nátury by asi Slayer nikdy nebyli tak slavní, jako jsou dnes. Poslední dobou to ale vypadá, že má Kerry na háku naprosto všechny, včetně těch, které by tam rozhodně mít neměl. Prapodivný vyhazov Davea Lombarda by se dal s přihlédnutím k tomu, že se hoši poškorpili kvůli penězům, ještě nějak zkousnout. To, že se naprosto nestaral o osud parťáka, který dva roky bojoval o život, už nikoliv.

Jeff Hanneman je sotva měsíc po smrti a King už hovoří o tom, jak jsou Slayer při síle a všem nám kolektivně vytřou zraky, což je minimálně... zvláštní.

"Budeme na něj určitě myslet. Je smůla, že takovým věcem nemůžete zabránit. My ale budeme pokračovat a Jeff u toho bude svým duchem. 

Slayer jsou naživu a při síle, všichni se uvidíme na cestách!"

Toliko "srdceryvný" komentář vztahující se k tomu, že vás opustil někdo, kdo byl 22 let jednou čtvrtinou Slayer a hlavní kapelní továrnou na riffy (soráč, Kerry). Smutné..

Co si o současné situaci Slayer myslíte vy?

2 komentáře:

  1. trosku rozdil oproti SlipKnoT, kteri se z toho vzpamatovavaji doted. Asi proto, ze meli Paula opravdu radi..

    OdpovědětVymazat
  2. Je pravada, že s Davem měla kapela nějaké problémy i v minulosti, asi to nebude jen jednostranné. Ale je pravda, že Kerry je ve Slayer nejméně sympatická osobnost a jsem zvědav, jak ten poloviční Slayer bude ve skutečnosti teď znít... Jeffa je škoda.

    OdpovědětVymazat