a

neděle 9. června 2013

Hudba: Dave Mustaine je homofobní agresor

Dave Mustaine to nemá v životě jednoduché. Ať se snaží se svými Megadeth sebevíc, jeho milovaná Metallica by prodala více desek, i kdyby na nahrávací pásku umístila best of svých vodních pšouků. Ba co víc, už ani kvalitativně to není, co bývalo, o čemž svědčí i následující srovnání hodnocení posledních čtyř řadovek Megadeth:


"Super Collider" je zkrátka provar - kvalitativní i komerční (desky se prodalo o třetinu míň než té poslední), a i když se vám Mustaine bude snažit tvrdit opak, určitě teď každý večer ulehá do postele v slzách a zpytuje svědomí nad tím, proč že to sakra opouštěl label Roadrunner Records, pod nímž se mu na obou zmíněných frontách dařilo - na poměry Megadeth - velmi solidně. Je to holt pešek..


Na venek ale samozřejmě zůstává Dave velký tvrďák, který nemá problém během koncertu mluvit o politických tématech (level Kateřina Jacques), nebo například nadávat fanouškům do bu*zerantů a blonďatých ku*rev. To druhé se stalo před pár dny v Manchesteru, kde Mustaine vyhodil fandu z koncertu se slovy:

"Vypadáš jako Eminem, ty tupá kurvo. Vypadni odsud. Mám pro tebe velkého ptáka. Tady to máš... strč si ten prst do prdele, ty malá buzno."

Zkrátka dobrák od kosti...

Žádné komentáře:

Okomentovat