a

neděle 18. října 2015

METALOVÝ HATECLUB #11: TEMNÉ ÚDOLÍ NENÁVISTI ANEB MISS METALSHOP 2015

Ty vole, to je zase poeticky-patetickej nadpis. Jenže dneska to bejt musí. Dneska totiž půjde o jó neveselé povídání.

Metalisti jsou národem mimořádně hašteřivým a nedokáží se shodnout prakticky na ničem. Teda takhle.. kromě toho, že všichni poslouchaj jednu z odnoží metalu, čímž vytvářej jakousi subkulturu či rodinu (hahahahahah!), se nedokáží shodnout prakticky na ničem. Jaký metal je nejlepší? Hádka. Který zpěvák je nejlepší? Hádka. Mám trsátko strčit do pravé kapsy, levé kapsy nebo si ho pro jistotu narvat třeba do prdele? Hádka.

Miss Metalshop? Okamžitá hádka.

Miss Metalshop 2015 vyhrála jakási Hanka. Původem Youtuberka, která má za kluka Youtubera (toho kluka prej odebírá moc a moc lidí, a proto měla Hanka óbr-podporu) a jednou se jim asi narodí párek Youtuberských dětí. Nevím, neznám je a původně jsem se nechtěl do celé věci vyměšovat, neb diskuzních výměšků už tahle anketa za sebou zanechala víc, než je zdrávo. Jenže pak přišel moment, kdy už jsem tu nechutnou směsku lží, arogance a závistivého plivání celé řady lumenů, kteří svými výkřiky klesají někam na úroveň debilů diskutérů z Novinek, prostě nedokázal dál ignorovat. Bylo to zhruba ve chvíli, kdy jsem zjistil, že tahle sebranka používá jako hlavní argument, proč tu holku nenávidět, následující obrázek...

Klikni na to. Nebo si kup brejle.

... z něhož samozřejmě usoudili, že dotyčná tvrdou muziku neposlouchá, a protože je mnohem jednodušší ulevit svému komplexy stíhanému životu někde v komentářích na Facebooku, než si ten profil třeba otevřít, podívat se na ostatní statusy, pustit si videa a teprve potom vynášet soudy, okamžitě se jali tyhle ironicky míněné komentáře, kterými se autorka zjevně snažila vztyčit prostředníček právě jim, vydávat za realitu. Zkrátka a dobře: Celý zdroj jejich nenávisti je vylhaná sračka, která slouží jenom k tomu, aby si pár frustrátů mohlo ulevit na úkor někoho jiného. A touhle nenávistí se bezostyšně snaží krmit všechny okolo.

Aby se mě teď kdejakej jouda, co má Vysokou školu života a 8 lahváčů v sobě, nejal poučovat: Já moc dobře vím, že ta holka rozhodně žádným ideálem titulu Miss Metal není, a nečekám žádnej všeobecnej konsenzus, že teď jako musí být oblíbená a nesmí se na její adresu vypustit křivého slůvka. Viděl jsem její videotvorbu a upřímně - stojí to za hovno (na druhou stranu asi nejsem zrovna prototyp cílovky, že ano). To ale nikomu nedává právo, aby účelově manipuloval s informacema a malost svého ega kompenzoval vyvoláváním odporných štvanic na internetu.


Jestli je totiž něco horšího, než holka, co používá ve svých videích pozdrav "Čusík méďa pusík" a afektovaně piští způsobem, že bych jí po minutě vzájemného soužití sám sbalil všechny věci a vystřelil ji mimo naši galaxii, jsou to šiřitelé nepravd a prachsprostí udavači.

Proč je nenávidím? 
- Hejtuju Hanku, protože je to maličko pipka. Stokrát víc ale nenávidím parchanty, kteří někoho šikanujou na základě vylhanejch nesmyslů, a ještě tím krměj svoje okolí.
Dá se s tím něco dělat? 
- Pomateně nesdílet a nepapouškovat všechno, co vám na netu podstrčí kdejakej postiženec. 

Žádné komentáře:

Okomentovat