a

čtvrtek 24. září 2015

Z Larse Ulricha už si dělaj srandu i jeho kolegové

Klid, jenom klid. Nejsem úplnej magor, abych si tady dělal čurinu z Larse Ulricha, anžto vím, jak militantní uměj fanoušci Metallicy v určitých momentech, jako když jim někdo třebas pohaňuje jejich modly, být. Na Metallice jsem byl zatím dvakrát. Jednou to stálo úplně za hovno (Sonisphere 2010) a jednou přišel hrozitánskej déšt, který ale paradoxně celou věc posunul do vcelku nezapomenutelné roviny - v pozitivním smyslu.

Faktem nicméně zůstává, že Lars Ulrich už pěkných pár dekád nejede na plnej plyn. Možná kdysi jenom papal víc luštěnin, spíš se teď ale mnohem víc profiluje v roli maskota a byznysmena, což mu logicky krade čas, který by jinak mohl investovat do poctivého tréninku. Zatím jeho pochybné koncertní výkony komentovali hlavně naštvaní fanoušci, v poslední době mu už ale začínají nakládat i jeho kolegové. Naposledy to byl Tommy Lee (Jones) z Mötley Crüe, který na svém Twitteru tak trochu parafrázoval název filmu Straight Outta Compton:




A jelikož se ta kritika množí, chci nechat rozhodnout vás, milé čtenáře Bible moderního metalisty, protože vím, že bytosti natolik oduševnělé a intelektuálně vyspělé mají ve všem pravdu. Takže hlasujte vpravo nahoře.

Žádné komentáře:

Okomentovat