a

úterý 19. ledna 2016

Filmový tip: Christian Bale je boží v nejmetalovějším filmu roku

Jo, dobře, fajn, tohle je tak trochu kec, protože každej, jehož filmovej přehled nezačíná a nekončí u porna, asi zaregistroval rodinnou selanku s názvem Mad Max, kterou v indexu metalovosti minimálně dalších 2 tisíce let nic nepřekoná. I když... tady cítím solidní šanci:


Ale dost Davida, Horviho a filmového pekla.

The Big Short (aka Sázka na nejistotu) je nové americké drámo, kde se partička elitních hollywoodských hvězd pokouší efektně přechcat americkej bankovní systém a přihrát si strašlivě nekřesťanskej balík peněz. Ale to je jedno. Všechno je jedno, protože vám bohatě stačí vědomí, že je tam klasicky boží Christian Bale, jehož postava je navíc, stejně jako samotnej Kristián, óbr-fanoušek metalu! A taky má skleněné oko a je tak trochu maniak.

Kristián je ve svejch filmech maličko démon

Film obsahuje zvukové stopy následujících pecek:

“Blood and Thunder” - Mastodon
“Master of Puppets” - Metallica
“District Divided” - Darkest Hour
“By Demons Be Driven” - Pantera
“Eye of the Beholder” - Metallica

Všechny songy svým emočním rozpětím a zasazením do kontextu samozřejmě drží krok s příběhovou linkou filmu. Čímž chci prostě říct, že tam nepůsoběj jako pěst na oko. A koho tahle moje upoutávka stihla namotat, může kouknout na kratinké inteview s Kristánem, kde vám poví, jak se během dvou týdnů musel naučit hrát metalové vály na dvojkopák (zhruba od 2:45).


Jo, tahle oscarovka má prostě koule!

Žádné komentáře:

Okomentovat