a

neděle 6. prosince 2015

Nová deska Avenged Sevenfold bude agro

Já to prostě musím napsat. Uvažovali jste někdy nad tím, jak by si říkali členové Avenged Sevenfold, kdyby kapela pocházela z Česka? Bylo by to:

- Matouš Stíny (zpěv)
- Hrozivé Brány (kytara)
- Jeníček Kristus (baskytara)
- Zachariáš Pomsta (kytara)

Hahahahahahahah! Jen si představte první meeting v kancelářích vydavatelství, kde uhlazeným kravaťáčkům hoši představili svoje pseudonymy. Reakce musela vypadat nějak takhle:


Pojďme ale k věci. Zachariáš se teď malinko rozpovídal o nové desce, která by měla vyjít v první půlce příštího roku. Časáku Kerrang! řekl tohle:

"Vlastně je to komplet agro. Pokrývá to kompletní spektrum agresivity i melodie. Je tam hodně metalových elementů, na nichž jsme vyrůstali, a taky tuny melodií. Zatím těžko říct. Jediné slovo, kterým to umím popsat, je 'agro'."

Tak to vidíte, chudák Zachariáš chtěl mluvit o agresivitě, leč mu nedošlo, že v české kotlině (a obzvlášť v její metalové části) má předpona agro maličko jiné konotace. Až k nám A7X tedy příště přijedou a uvidí před pódiem kotlík zasloužilých pracovníků firmy Zetor, kterak zběsile krouží v circle pitu okolo hromady hnoje a namísto paroháčů zvedaj k nebi usviněné vidle, možná by jim měl někdo vysvětlit, že za to všechno může Zachariáš. Zachariáš Pomsta. Hahahah. Furt se musím smát!

Snad se k situaci vyjádří i známý zvlhčovač dámského textilu Synyster Gates ej kej ej Hrozivé Brány, co trhaj panenské blány.

Každopádně jsem vás varoval.


Žádné komentáře:

Okomentovat